Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
Stichting

Stichting Hagerweike heeft tot doel de speeltuin Hagerweike een mooie plek te laten zijn waar kinderen veilig en met veel plezier kunnen spelen. De Stichting beheert hiervoor het winkeltje met daarin de toiletten en een activiteitenruimte. Voor het winkelbeheer heeft de Stichting winkelbeheerder Jan Heshusius en een team van andere vrijwilligers aangesteld. De grond van de speeltuin is openbaar en eigendom van de gemeente Venlo.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Rob Achten (voorzitter), John Raijer (Penningmeester), Pieter Jansen (Secretaris) en Mohamed Addarrazi (Algemeen Bestuurslid).

Winkelbeheerder, andere vrijwilligers en het bestuur van Stichting Hagerweike doen veel moeite om de speeltuin schoon en veilig te houden.

Suggesties ter verbetering ontvangen we graag. Deze kunnen gestuurd worden naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Ook bij klachten over het winkelbeheer kan via dit adres contact opgenomen worden.

Klachten over afval, de staat van de speeltoestellen en groenonderhoud kunnen doorgegeven worden aan de gemeente Venlo (via het formulier Melding Openbare Ruimte of Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). 

Bestuur, activiteitencomité, beheerder en overige vrijwilligers van Speeltuin Hagerweike