Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
Reisjes en feestjes
Schoolreisjes en kinderfeestjes bij Hagerweike Venlo PDF Print E-mail

Het is mogelijk om een schoolreisje te organiseren naar speeltuin Hagerweike in Venlo. Ook het vieren van je verjaardag behoort tot de mogelijkheden bij het Hagerweike. Hiervoor kan je gebruik maken van de speeltuin, toiletten, terras en zaaltje. De kosten voor het gebruik van het zaaltje voor kinderfeestjes tijdens de reguliere openingstijden zijn € 25,- . Buiten de reguliere openingstijden kan het zaaltje gebruikt worden voor € 75,-. We vragen daarnaast € 20,- borg. Deze ontvang je terug als de ruimte na afloop netjes is opgeleverd.

We verhuren ook voor € 50,- per dag ons springkussen voor activiteiten binnen de muren van het Hagerweike.

Wil je met een groep de speeltuin bezoeken tijdens schooltijden? Meld je dan even van te voren via onderstaand mailadres.

Neem voor meer informatie contact op via  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Overnachting in de regio? Kijk eens bij

Weekendje Weg Nederland


 

 

Vakantiepark Resort Arcen.

 

Vakantiepark Roekenbosch in Blitterswijck.