Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 

Multiculturele kindermiddag op donderdag 25 juli

Stichting Groen Licht - N.M.L en Speeltuin Hagerweike organiseren een zomer- feestmiddag.

Op donderdag 25 juli is het weer dikke pret in de Speeltuin Hagerweike in Venlo-zuid. Komen jullie ook tussen 12.00 en 16.00 uur?

De zomer- feestmiddag is voor kinderen die dit jaar niet op vakantie gaan. Ouders en grootouders zijn ook van harte welkom!! Samen en met elkaar houden we een picknick. Iedereen neemt iets lekkers mee dat onderling gedeeld kan worden.

De organisatie trakteert op een heerlijke Halal hamburger, en iets te drinken voor de kinderen.

Het Bubopark in de Speeltuin is een natuurlijke speelplek in het Hagerweike, met o.a. trampolines, klimplekken en xylofoon.

De kinderen kunnen heerlijk ravotten, en gebruik maken van de vele speeltoestellen én een springkussen. Sil Smets is er ook met haar pop-up (tijdelijke) tattoo- shop. Daar kun je ook even uitrusten na het ravotten.

Er kan worden geschminkt. Er kan worden gezongen en gedanst (neem wel je eigen cd me voor de muziek). Heb je zin om één of meer uren mee te helpen tijdens de multiculturele kindermiddag? Laat dit dan even weten door een mail te sturen aan: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Onze speeltuin zoekt handjes!

We zijn dringend op zoek naar handjes. Voor in de winkel en voor het onderhoud van het groen zoeken we nog enkele mensen die onze vrijwilligers kunnen helpen. Zodat de kinderen ook dit jaar weer lekker kunnen spelen in onze mooie speeltuin. Wil je ook enkele uurtjes per week de handen uit de mouwen steken voor het groene hart van Venlo-Zuid? Bel dan met 0629381351 of mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor meer informatie.

 

Speelpret

Speeltuin Hagerweike is een openbare speeltuin die het hele jaar door geopend is. De beheerder en andere vrijwilligers zorgen ervoor dat het winkeltje, het terras en het zaaltje op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen (bij droog weer) open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Bij goed weer blijft het winkeltje mogelijk langer open. Op schooldagen maakt basisschool De Koperwiek van 9.30 uur tot 11.00 uur gebruik van het voorste deel van de speeltuin.

Voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes kan ook (op verzoek) gebruik worden gemaakt van het gebouw. Ook in de ochtenden. In het winkeltje zijn tegen erg lage kosten snoep, chips, frisdrank, koffie, thee, broodjes en ijs te krijgen. In het zaaltje kan een feestje, familiedag, spellenmiddag of vergadering worden gehouden.

 

 

Schoolreisjes en kinderfeestjes bij Hagerweike Venlo

Het is mogelijk om een schoolreisje te organiseren naar speeltuin Hagerweike in Venlo. Ook het vieren van je verjaardag behoort tot de mogelijkheden bij 't Hagerweike. Hiervoor kan je gebruik maken van de speeltuin, toiletten, terras en zaaltje.

De kosten voor het gebruik van het zaaltje voor kinderfeestjes tijdens de reguliere openingstijden in het seizoen (woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur) zijn € 25,- per dagdeel. Buiten de reguliere openingstijden kan het zaaltje gebruikt worden voor € 75,- per dagdeel. Het is verboden om alcohol te nuttigen in de speeltuin, te barbecueën/open vuur en/of live muziek te hebben. Drank en eten mag je zelf meenemen, ook in het zaaltje. Uiteraard vinden we het wel fijn als jullie dit kopen in ons winkeltje. We zijn namelijk blij met de inkomsten. Mocht je grotere bestellingen hebben, dan horen we dit uiteraard graag vooraf, zodat er voldoende in huis is. In het zaaltje staan 6 tafels van 180 bij 90 cm én 30 stoelen. Ook is er een muziekinstallatie, waarmee je muziek van je telefoon, USB-stick en/of radio kan beluisteren.

 

 

We verhuren ook voor € 50,- per dag ons springkussen voor activiteiten binnen de muren van het Hagerweike.

Wil je met een groep de speeltuin bezoeken tijdens schooltijden? Meld je dan even van te voren via onderstaand mailadres.

Neem voor meer informatie contact op via  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Drank, snoep en meer...

Ons winkeltje is op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen (bij droog weer) open van 13.00 tot 17.00 uur!
We hebben een groot assortiment heerlijke snoepjes, chips, frisdrank, koffie, thee, broodjes, soep en ijs te koop tegen lage prijzen.

Tijdens de openingstijden van het winkeltje kan ook gebruik worden gemaakt van het terras en de toiletten.
Wil je voor een feestje of andere groepsbijeenkomst gebruik maken van het zaaltje? Neem dan contact met ons op.