Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
1 juli: kindermiddag "Beachparty" in Hagerweike

Op zondag 1 juli is 't weer raak. Welcome to the beach! Een kneitergezellige kindermiddag in Speeltuin Hagerweike. Het activiteitencomité met enkele buurtbewoners heeft weer veel leuks georganiseerd. Vanaf 14.00 uur staan er verschillende activiteiten op jullie te wachten. Pak een exotisch drankje in de cocktailbar. Ben jij de beste limbo-danser van 't Hagerweike? Loop op blote voeten over 't speciale blote voeten pad. Laat je schminken. Bouw mee met de zandsculpturen. Of doe mee met een van de andere activiteiten. Entree is gratis.

Heb je zin om ook twee keer per jaar de activiteit mee te organiseren? Of wil je bij de kindermiddag een paar uurtjes meehelpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Zelf iets organiseren?

Je wilt zelf iets organiseren in de speeltuin of in het zaaltje bij de speeltuin? Mogelijk komt jouw initiatief voor subsidie in aanmerking. Dit kan bijvoorbeeld als het een eenmalige maatschappelijke activiteit is (subsidieregeling van de gemeente Venlo) of een activiteit gericht op jongeren (klik hier voor de betreffende subsidieregeling). Eerdere activiteiten die werden georganiseerd:

  • Een sport- en spelmiddag
  • Een zaalvoetbaltoernooi
  • Een culturele dag op school
  • Een zomervastelaovend muziekfestival
  • Een audio/videoparty
  • Een feestmiddag voor verstandelijk gehandicapte kinderen
  • Een eindejaarsvoorstelling van streetdancegroepen

Via JIP kun je geld (subsidie) vragen van de gemeente als je een leuke activiteit wilt gaan organiseren of een ander leuk idee hebt. Voorwaarde is wel dat je dat met en voor Venlose jongeren doet, onder de 26 jaar. Je kunt maximaal 1.500 euro aanvragen! Zijn er nog vragen? Stuur dan een email naar: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.