Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
Uitslag ballonenwedstrijd 26 juni

Op 26 juni mochten de kinderen tijdens de Kindermiddag in 't Hagerweike allemaal een ballon loslaten. We weten nu welke ballonnen het verst kwamen.

We hebben 9 kaartjes teruggekregen. Allemaal uit Duitsland. De verste heeft maar liefst 256 kilometer gevlogen en kwam helemaal in Witzenhausen terecht. De kindjes met de drie beste ballonnen krijgen een brief thuis, waarmee ze bij het Hagerweike voor € 10,- snoep, chips en/of ijs mogen uitzoeken. Dit zijn Noa Giesen, Dana Geurts en Rihaam Saidi. Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan!

Hieronder de hele uitslag:

Deelnemer
Naam Ballon gevonden in Kilometer
Noa Giesen Witzenhausen 256
Dana Geurts Munden 242
Rihaam Saidi Fritzlar 218
Vera de Ruiter Edertal 204
Nina Titulaer Goddelsheim 184
Jessy Inai Medebach 177
Gery Geertsen Bödefeld 155
Piotr Zozraza Schmallenberg 150
Kiki Geertsen Eslohe 140

 

 
Zelf iets organiseren?

Je wilt zelf iets organiseren in de speeltuin of in het zaaltje bij de speeltuin? Mogelijk komt jouw initiatief voor subsidie in aanmerking. Dit kan bijvoorbeeld als het een eenmalige maatschappelijke activiteit is (subsidieregeling van de gemeente Venlo) of een activiteit gericht op jongeren (klik hier voor de betreffende subsidieregeling). Eerdere activiteiten die werden georganiseerd:

  • Een sport- en spelmiddag
  • Een zaalvoetbaltoernooi
  • Een culturele dag op school
  • Een zomervastelaovend muziekfestival
  • Een audio/videoparty
  • Een feestmiddag voor verstandelijk gehandicapte kinderen
  • Een eindejaarsvoorstelling van streetdancegroepen

Via JIP kun je geld (subsidie) vragen van de gemeente als je een leuke activiteit wilt gaan organiseren of een ander leuk idee hebt. Voorwaarde is wel dat je dat met en voor Venlose jongeren doet, onder de 26 jaar. Je kunt maximaal 1.500 euro aanvragen! Zijn er nog vragen? Stuur dan een email naar: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.